Yukarısivri İlkokulu

Vizyon: Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna,toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 3 - KULLANILABİLİR. SOBALI.
Servis Bilgisi: YOK.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://887551.meb.k12.tr

Adres - YUKARISİVRİ MAH. YUKARI SİVRİ MERKEZ KÜME EVLERİ YUKARI SIVRI ILKOKULU BLOK NO: 62/1 TORTUM / ERZURUM

Yerleşim Yeri - 150 HANE 600 NÜFUSLU KÖY

Ulaşım ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 65-15 KM